Εσωτερικά στοιχήματα online ρουλέτας

Εσωτερικά στοιχήματα (inside bets) στην online ρουλέτα είναι το ποντάρισμα σε ένα συγκεκριμένο αριθμό ή σε μια μικρή ομάδα μέχρι και 6 αριθμών. Τα εσωτερικά στοιχήματα έχουν υψηλότερη απόδοση από τα εξωτερικά στοιχήματα γιατί έχουν και μικρότερη πιθανότητα επιτυχίας σε σχέση με τα εξωτερικά.

Παρακάτω εξηγούμε τους τύπους των εσωτερικών στοιχημάτων στη ρουλέτα, τον τρόπο που τοποθετούνται καθώς και τις αποδόσεις τους.

Μονά στοιχήματα

Το ποντάρισμα αυτό γίνεται σε ένα μόνο αριθμό. Στο μονό ποντάρισμα η  μάρκα τοποθετείται ακριβώς μέσα το τετράγωνο και πάνω στον αριθμό και που περιέχει. Το μονό στοίχημα έχει απόδοση 35 προς 1.

Παράδειγμα – βάζω μια μάρκα (1 ευρώ) στο νούμερο 1 μόνο. Αν έρθει το νούμερο 1 θα κερδίσω 36 ευρώ (το 1 ευρώ που έβαλα συν 35 ευρώ που είναι η απόδοση του στοιχήματος).

 

Δυάδα ή σπλίτ (split) ποντάρισμα

Πρόκειται για το ποντάρισμα σε δύο γειτονικούς αριθμούς. Η μάρκα στη δυάδα ή στοίχημα σπλίτ  (split) τοποθετείται ακριβώς πάνω στην γραμμή που χωρίζει τους δύο αριθμούς. Το στοίχημα σε δυάδα ή σπλίτ (split ) έχει απόδοση 17 προς 1.

Παράδειγμα – βάζω μια μάρκα (1 ευρώ) σε 2 γειτονικά νούμερα, π.χ. 34 και 31. Αν έρθει ένα από τα δύο νούμερα  θα κερδίσω 18 ευρώ (το 1 ευρώ που έβαλα συν 17 ευρώ που είναι η απόδοση του στοιχήματος).

 

Τριάδα ή Στοίχημα Σειράς ή στριτ (street)

Τριάδα ή street είναι το ποντάρισμα σε μία οριζόντια σειρά τριών αριθμών που βρίσκονται σε αλληλουχία. Η πρώτη σειρά είναι το 1-3, η δεύτερη 4-6 κ.ο.κ. Η μάρκα στο στοίχημα στοίχημα Σειράς ή στριτ (street) τοποθετείται στην άκρη της γραμμής (από δεξιά ή αριστερά) και πάνω στην εξωτερική γραμμή του αριθμού.  Το στοίχημα σε τριάδα ή στοίχημα Σειράς ή στριτ (street) έχει απόδοση 11 προς 1.

Παράδειγμα – βάζω μια μάρκα (1 ευρώ) στο πάνω στην εξωτερική γραμμή στο τέλος της πρώτης σειράς δίπλα από το νούμερο τρία. Αν έρθει ένα από τα τρία νούμερα 1, 2 ή 3 θα κερδίσω 12 ευρώ (το 1 ευρώ που έβαλα συν 11 ευρώ που είναι η απόδοση του στοιχήματος).

 

Τετράδα ή γωνιακό στοίχημα (square)

Τετράδα είναι το ποντάρισμα σε τέσσερις γειτονικούς αριθμούς. Η μάρκα στην Τετράδα ή γωνιακό στοίχημα (square) τοποθετείται ακριβώς πάνω στο σημείο επαφής των τεσσάρων αριθμών. Το στοίχημα σε τετράδα ή γωνιακό στοίχημα (square) έχει απόδοση 8 προς 1.

Παράδειγμα – βάζω μια μάρκα (1 ευρώ) σε 4 γειτονικά νούμερα, π.χ. 5,6,8 και 9. Αν έρθει ένα από τα τέσσερα νούμερα  θα κερδίσω 9 ευρώ (το 1 ευρώ που έβαλα συν 8 ευρώ που είναι η απόδοση του στοιχήματος).

 

Εξάδα ή Στοίχημα Γραμμής (double street)

Εξάδα ή double street είναι το ποντάρισμα ρουλέτας σε έξι αριθμούς που βρίσκονται σε δύο συνεχόμενες γραμμές, π.χ 1-3 και 4-6. Η μάρκα στην Εξάδα ή Στοίχημα Γραμμής (double street) τοποθετείται στην άκρη των δύο γραμμών (δεξιά ή αριστερά), ώστε να αγγίζει και τις δυο γραμμές. Το στοίχημα  σε εξάδα ή Στοίχημα Γραμμής (double street) έχει απόδοση 5 προς 1.

Παράδειγμα – βάζω μια μάρκα (1 ευρώ) στο πάνω στην εξωτερική γραμμή γραμμή εκεί που συναντιούνται το 3 με το 6.  Αν έρθει ένα από τα έξι νούμερα 1, 2,3,4,5 ή 6 θα κερδίσω 6 ευρώ (το 1 ευρώ που έβαλα συν 5 ευρώ που είναι η απόδοση του στοιχήματος).

Στο στοίχημα γραμμής (double street) πρέπει και οι δύο σειρές που θα ποντάρετε να είναι η μία δίπλα στην άλλη, για παράδειγμα δεν μπορείτε να ποντάρετε στις σειρές 1-3 και 7-9. Αν θέλετε να ποντάρετε και στις δύο αυτές γραμμές θα πρέπει να βάλετε 2 ξεχωριστά στοιχήματα σειράς ή στριτ (street).

Yπάρχουν επίσης και πονταρίσματα που συνδυάζουν το "0" και το "00" με το 1,2 και 3 αλλά τα περισσότερα  ευρωπαϊκά καζίνο για ρουλέτα δεν δέχονται αυτού του είδους τα στοιχήματα.

 

Τέλος οι παίχτες έχουν στην διαθεσή τους και μια μεγάλη γκάμα απο εξωτερικά στοιχήματα online ρουλετας.