Τακτική για ποντάρισμα στην online ρουλέτα

Κοιτάζοντας τους πίνακες με τις αποδόσεις στοιχημάτων της ευρωπαϊκής ρουλέτας και της αμερικάνικης ρουλέτας είναι εμφανές ότι και στις δύο τα πιο ασφαλή στοιχήματα είναι αυτά με απόδοση 1 προς 1, για παράδειγμα τα Υψηλά (High) / Χαμηλά (Low) στοιχήματα, στοιχήματα σε Μονά / Ζυγά και Μαύρα / Κόκκινα νούμερα. Λιγότερο ασφαλή είναι τα στοιχήματα σε στήλες και οι δωδεκάδες. Τα πιο ριψοκίνδυνα είναι τα εσωτερικά στοιχήματα online ρουλέτας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν πρέπει ποτέ να ποντάρετε σε τέτοια στοιχήματα.

Τα διάφορα είδη πονταρισμάτων στη ρουλέτα μπορούν επίσης να συνδυαστούν ώστε να καλυφθούν περισσότεροι αριθμοί στο τραπέζι ανάλογα με τη στρατηγική που ακολουθεί ο παίχτης. Οι επιθετικοί παίχτες τείνουν να ποντάρουν απευθείας σε αριθμούς, κυνηγώντας περισσότερα κέρδη ενώ οι πιο συντηρητικοί παίχτες συνδυάζουν τα παραπάνω είδη πονταρίσματος ώστε να καλύψουν περισσότερους αριθμούς.

Μια καλή τακτική επίσης είναι το ποντάρισμα σε ένα αριθμό και παράλληλα ένα ποντάρισμα που καλύπτει μια 18αδα, ούτως ώστε να καλύπτονται 19 από τους 37 αριθμούς του τραπεζιού (52.7% κάλυψη). Με αυτόν τον τρόπο ο παίκτης παίζει ουσιαστικά για δύο αποτελέσματα – είτε τη 18αδα που θα του δώσει τα λεφτά του πίσω είτε τον αριθμό που θα του δώσει πίσω 36 φορές τα λεφτά του.

Σκοπός αυτής της σελίδας είναι απλά να σας παρουσιάσει τις αποδόσεις και τις πιθανότητες επιτυχίας κάθε στοιχήματος ώστε να σας βοηθήσει να καταστρώσετε την στρατηγική σας για την online ρουλέτα.Η επιλογή για το είδος του στοιχήματος που θα βάλετε είναι καθαρά δική σας και αν πιστεύετε πολύ ότι ξέρετε σε ποιό νούμερο θα σταματήσει η μπίλια της ρουλέτας, ποντάρετε σε αυτό. Απλά ποτέ μην ποντάρετε όλα σας τα χρήματα σε ένα νούμερο, γιατί έτσι ρισκάρετε πάρα πολύ.

 Για να παίξετε όμως έξυπνα ρουλέτα, ασχέτως με το πόσο τυχερός είστε χρειάζεται να ακολουθήσετε μια στρατηγική και να διαχειριστείτε σωστά τα χρήματα σας.